Hitne intervencije

Sve hitne intervencije na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama vršimo 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini. Opremljeni smo mašinama, opremom i vozilom za brzo reagovanje. Ukoliko imate ozbiljan problem, pozovite nas izaći ćemo na teren u najkraćem mogućem roku i pomoći Vam da rešite problem.

Svesni smo činjenice da ponekad i par minuta u odzivu mogu značiti razliku između havarije sa nesagledivim materijalnim troškovima. Formirali smo ekipu za brze i adekvatne intervencije, sposobnu da interveniše i pomogne u rešavanju problema koji Vas je zadesio. Ako je došlo do pucanja vodovodne cevi, izlivanje sanitarnih ili optadnih voda, havarije na horizontalama ili vertikalama zgrade za Vas smo dostupni u svako doba dana i noći. Posedujemo brojne mašine za odgušenje kanalizacije, muljne pumpe velikog kapaciteta i mašine za zaleđivanje cevi i gumene blinde za zaptivanje cevi. U svom asortimanu imamo i uređaje za detektovanje curenja vodovodnih instalacija,uređaje za ispiranje cevovoda, i mnoge druge alate i mašinekoje nam omogućavaju da na adekvatan način nosimo sa problemima koji se pred nas stavljaju.


Fotografije sa terena:

Iskustvo nam je pokazalo da redovno održavanje vodovodnih i kanalizacionih instalacija znatno umanjuje šanse da Vas zadesi havarija većih razmera. Iz tog razloga savetujemo Vam da svoje instalacije održavate i servisirate redovno. Ovo se posebno odnosi na zajedničke instalacije u stambenim zgradama, jer redovnim održavanjem sprečavate izlivanja otpadnih voda po stanovima usled zagušenja vertikale ili horizontale odvoda. Više o redovnom održavanju pročitajte ovde.

Moramo da napomenemo da smo saradnici brojnih domaćih i inostranih firmi koje se bave ovom vrstom posla u svojstvu njihovih zastupnika za naš region. Neke među njima su i Hauzmajstor (član Rustler Group), First Facility, Europ Assistance, itd. Naročito smo ponosni na ugovore koje imamo sa stambenim zajednicama u našem okrugu. Pored vodoinstalaterskih usluga, možemo Vam pružiti uz pomoć naših saradnika usluge hitnih intervencija na instalacijama grejanja, električnim instalacijama, i drugim.