Redovno održavanje

Ako ste stambena zajednica, preduzeće ili fizičko lice, možemo sa Vama sklopiti dogovor o redovnom održavanju Vašeg objekta, tj. njegovih vodovodnih i kanalizacionih instalacija. Ovim nas obavezujete da naš odgovor na svaki Vaš poziv bude u najkraćem mogućem roku i uz najveću hitnost. Na ovaj način dobijate prioritet prilikom odziva i za Vas smo dostupni 24 sata, svih 365 dana u godini.


Možemo u dogovoru sa Vama, s vremena na vreme obavljati preventivna čišćenja i ispitivanja instalacija kako bi predupredili eventualne havarije većih razmera. Prednost preventivnog čišćenja i ispitivanja instalacija je višestruka,  najveća je ta što se na ovaj način u velikoj meri sprečavaju veće havarije i izlivanja, kako sanitarnih tako i otpadnih voda u Vašim stanovima i poslovnim prostorijama. Sanacija havarije nakon što se desi, obično biva višestruko skuplja, o stresu koji se tada proživljava da i ne govorimo. Ispitivanje instalacija vršimo u skladu sa važećim SRPS standardima, koji se odnose na ispitivanje instalacija na nepropusnost i snimanje instalacija kamerom. U ovu svrhu koristimo kamere za snimanje kanalizacije, termovizijske kamere, merače vlažnosti i ispitne pumpe.

Vršimo izgradnju i održavanje sistema za zalivanje zelenih površina, travnjaka, parkova itd. Pored vodoinstalaterskih radova, možemo Vam preko naših saradnika obaviti preventivno i redovno održavanje električnih instalacija, toplotnih i grejnih instalacija. U svojoj ponudi imamo mašine za ispiranje podnog grejanja i mašinu za čišćenje izmenjivača, bojlera i toplotnih pumpi bez potrebe da se sami uređaji otvaraju. Više o tome možete pročitati ovde.