Uvodna reč

Jedna od usluga koja je najmanje napredovala i usavršavana na našem podneblju je odgušenje kanalizacije. I danas možemo videti kako se u tu svrhu koriste razne ručne sajle koje su stare više desetina godina od čijeg okretanja sve što ćete uspeti je da dobijete bolove u mišićima i žuljeve na rukama, a tu su i razna druga priručna sredstva kao što su armature, creva, i slično. Koja ne samo što su neefikasna, jer u začepljenoj cevi prave prolaz malo širi nego što je sama sajla, već mogu prouzrokovati i još veću štetu usled nestručnog rukovanja. Odgušivanjem na taj način voda otiče, ostavljajući nagomilane naslage nalepljenje na zidovima cevi netaknute.


Slike naših vozila za hitne intervencije:

Poseban deo u našoj ponudi zauzima pristup koji imamo a vezan je za odgušenje kanalizacije, na brz, efikasan i profesionalan način, uz pomoć najsavremenijih mašina i alata poznatih svetskih proizvođača uz poštovanje svih ekoloških i standarda vezanih za bezbednost i zdravlje na radu.

Odgušenja vršimo na svim tipovima instalacija prečnika od Ø32 – Ø600mm bilo da je u pitanju WC šolja, čučavca, sudopere, umivaonika, pisoara, bidea, kade, spoljne instalacije, raznih slivnika, horizontale i vertikale. Nudimo Vam i uslugu periodičnog čišćenja kanalizacije (ispiranje i odmašćivanje, u zavisnosti od potrebe). Redovnim održavanjem kanalizacionih instalacija znatno smanjujete šanse da dođe do havarijskog izlivanja otpadnih voda u stanu ili poslovnom prostoru.

Odgušenja vršimo:


Video: Uporedni snimci instalacija pre i posle čišćenja


Želimo da naglasimo da posebne uslove imamo za stambene zajednice. Poznata je činjenica da u slučajevima izlivanja kanalizacije u stambenim zgradama, reakcija mora biti brza. Brzom reakcijom smanjuju se posledice koje može izazvati izlivanje u kupatilima stanara bilo da su u pitanju materijalne bilo da su u pitanju štete po bezbednost stanara. Sklapanjem ugovora o održavanju kanalizacionih instalacija obavezujete nas da reagujemo po pozivu i uklonimo kvar u najkraćem mogućem roku. Više o redovnom održavanju možete pročitati ovde.