Kupatila

Imate problem sa kupatilom, želite da ga kompletno renovirate, gradite ili samo želite da zamenite stare sanitarne uređaje novim. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo parcijalno ili sistemom “ključ u ruke”, uz besplatan izlazak na teren i uz  konsultaciju saVama rešimo sve Vaše probleme.

Vodovodne instalacije izrađujemo od PP-R ili tzv. „plastičnih cevi“. Glavna odlika plastičnih cevi je duži vek trajanja, potpuno su u skladu sa standardom koji se propisuje za cevi kojima se distribuira pijaća voda.

Izradu kanalizacionih sistema vršimo kako sa standardnim PVC i PP cevima tako i naprednim zvučno izolovanim kanalizacionim sistemima koji ispunjavaju zahteve u odnosu na zvučnu izolaciju u skladu sa važećim evropskim standardima. Nivo buke znatno je niži nego kod standardnih kanalizacionih cevi i zbog toga je odvodnja praktično bešumna. Još jedna od prednosti ovih cevi je što izdržavaju temperaturna opterećenja, čineći je tako odličnim protivpožarnim rešenjem.


Slike kupatilskih instalacija:

Sve građevinske radove vezane za pripremu terena za izvođenje radova postavljanja vodovodnih instalacija, vršimo isključivo profesionalnim alatima što nam omogućava da sve završimo brzo, kvalitetno i uz minimalni otpad. Moramo da naglasimo da nam je praksa da svaku instalaciju, bilo da je u pitanju vodovodna ili kanalizaciona, nakon izgradnje obavezno ispitujemo na nepropusnost kako bi i Vi i mi bili sigurni da je cevovod odrađen po pravilima struke i u skladu sa ekološkim standardima.

To se najviše ogleda u tome što za štemovanje zidova pravimo rovove minimalne potrebne širine da se u njih mogu smestiti željene instalacije. Otpadni materijal (šut) i prašina svedeni su nanajmanju moguću meru. Iz tog razoga grube radove, u koje spadaju štemovanje i postavljanje vodovodne i kanalizacione instalacije, za jedno prosečno kupatilo uradimo za par sati!

Načine na koje rade šlicerice možete pogledati na Youtube kanalu, za Bosch GNF 65A možete pogledati ovde a za Hilti  DC-SE20 ovde.

Možemo Vas spojiti sa majstorima svih profila kako bi se radovi oko kupatila što pre okončali. Bilo da Vam je potreban majstor za grejanje, električar, keramičar ili majstor za hidroizolaciju, pozovite nas. Na ovaj način uz međusobnu koordinaciju znatno se skraćuje period od početka do završetka vašeg novog kupatila. Na ovaj način majstori, uz međusobni dogovor, nastupaju jedan za drugim tako da nema praznog hoda i višednevnog čekanja.