Odgušenje kanalizacije

Imate problem sa zapušenom kanalizacijom? Na najprofesionalniji, najbrži i najefikasniji način najsavremenijim metodama za Vas vršimo odgušenje kanalizacije mašinski i visokim pritiskom. U tu svrhu koristimo tri načina čišćenja cevovoda:

Intervencije radimo 24 sata, svih 7 dana u nedelji.Odgušenje kanalizacije mašinski i visokim pritiskom vršimo isključivo profesionalnim mašinama i alatima renomiranih svetskih proizvođača. Što nam garantuje kvalitet i brzinu pri izvođenju radova. Preporuka je da se nakon svake intervencije na  kanalizaciji obavi i snimanje kanalizacije kamerom kako bi se obavila kontrola i uočili eventualni nedostaci u strukturi samog cevovoda. Na ovaj način se sprečavaju ponovna i učestala zagušenja. Više o snimanju kanalizacije možete pročitati ovde.

Saveti kako da sprečite moguća zagušenja kanalizacije:

  • Prilikom izgradnje vodite računa o padovima cevovoda. Preveliki pad uzrokuje da prilikom korišćenja voda ispuštena u cev otekne brže u odnosu na talog i nečistoće koje teku sporije i počinju da se zadržavaju i gomilaju. Nasuprot tome, premali ili pak kontrapad onemogućavaju pravilno oticanje i dolazi do njihovog zadržavanja u cevima.
  • Vodite računa i o dimenzijama cevi. Ne treba preterivati sa prečnikom cevi. Postoje pravila o prečnicima u odnosu na broj izlivnih mesta i kapacitet izlivnog mesta.
  • Obavezno nakon izgradnje obavite kontrolno snimanje kanalizacije kamerom kako bi ste se uverili da je ona postavljena u skladu sa normama i pravilima struke.
  • U kanalizaciju ne bacajte ono što nije predviđeno da se baca. Naročito su problematične vlažne maramice, higijenski ulošci, korpice osveživača za vc šolju, pelene, …