Sanitarija

Ukoliko želite da osvežite kupatilo i zamenite stare sanitarne uređaje novim, pozovite nas i uz konsultaciju sa Vama naći ćemo i predložiti Vam na osnovu iskustva, najbolje rešenje koje će biti lepo na oko ali i funkcionalno. Akcenat stavljajući na one materijale i proizvođače koji su se pokazali kao najbolji, najpraktičniji u eksploataciji u našim uslovima i pri kvalitetu vode koji je kod nas prisutan.

Ako ste fizičko ili pravno lice, za Vas vršimo montažu svih vrsta sanitarija, bilo da je u pitanju zamena umivaonika, slavine, tuš baterije, wc šolje, tuš kabine, kade, bidea, sudopere, trokadera, bojlera, čučavca, itd…


Slike nekih od izgrađenih kupatila:

Najčešća greška koja se pravi prilikom odabira sanitarije što se najčešće u obzir uzme vizuelni momenat uz zapostavljanje onoga što je najvažnije – funkcionalnost, praktičnost, jednostavno i jeftino održavanje. Svedoci smo da sanitarne elemente kupujemo na osnovu onoga kako izgledaju u radnji ili na internet stranici, anakon ugradnje počinju problemi jer su zahtevni za čišćenje, skupi za održavanje ili ih loš kvalitet vode učini neupotrebljivim.

Saveti pri odabiru sanitarije:

  • Pri kupovini slavina i ugaonih ventila (tzv.ek-ventila) birajte one koje su napravljenje od mesinga, izbegavajte one od tzv.“špialtera” jer se neretko dešava da puknu u zidu i imaju veoma kratak životni vek.
  • Pri odabiru tuš kabine, birajte one za čije staklo se ne lepi kamenac tako lako,kao i one na kojima se nalepljeni kamenac ne vidi. U suprotnom, moraćete nakon svakog korišćenja da brišete stakla krpom i sredstvom za uklanjanje kamenca.
  • Ukoliko imate problem sa vodokotlićem, uvek birajte pouzdanije proizvođače i uvek se informišite oko cene novog. Po pravilu, ukoliko morate zameniti zvono i plovak, jeftinije Vam je da kupite ceo nov vodokotlić.
  • Uvek zamenite ili popravite sanitarne uređaje koji i najmanje kaplju, jer na mesečnom nivou to predstavlja veliku količinu utrošene vode i udarac na kućni budžet. Voda koja polako i neprestano curi, u kanalizaciji stvara slojeve tvrdokornog kamenca koga je nekada i nemoguće sasvim očistiti.

Želite da zamenite kupatilsku galanteriju ili izbušite rupu u zidu, a plašite se toga jer ne znate gde Vam prolaze cevi i kablovi? Imamo rešenje za Vas u vidu zidnog skenera Bosch D-tect 150 SV. U pitanju je uređaj koji pronalazi metalne ali i plastične cevi u zidu, drvo, kablove i šupljine i to do 150mm dubine. Uz pomoć njega veoma precizno se može odrediti dubina na kojoj se nešto nalazi kao i od kog je materijala. Više o ovome pročitajte ovde.